Nous Premis Sant Andreu: ja pots presentar-hi candidatures i projectes

31/08/2020 - 13:09

Societat. Com a gran novetat i en el context social de la Covid-19, es vol incentivar econòmicament projectes que repercutexin sobre la comunitat. Per aquest motiu, els guardons tenen dues categories noves amb dotació econòmica.

Com a gran novetat i en el context social de la Covid-19, es vol incentivar econòmicament projectes que repercutexin sobre la comunitat. Per aquest motiu, els guardons tenen dues categories noves amb dotació econòmica.

El Districte de Sant Andreu atorga anualment els Premis Sant Andreu, coincidint amb la Festa Major de Sant Andreu. Amb aquests premis i distincions es vol reconèixer la trajectòria, el treball o les iniciatives de persones i entitats que duen a terme la seva activitat al districte de Sant Andreu.

Enguany s’entregaran els premis corresponents a quatre categories:

  • Premi Sant Andreu al millor projecte d’entitats, destinat a premiar una iniciativa que tingui com a finalitat aconseguir un impacte positiu social, educatiu, cultural o ambiental per al veïnat del districte de Sant Andreu. Està dotat amb 1500€.
  • Premi Sant Andreu especial, enguany dedicat a una proposta per millorar o incentivar el comerç de proximitat. Està dotat amb 1000€.
  • Distinció personal, un reconeixement a la tasca d’una persona o grup de persones per la seva rellevància o interès públic, sempre que es desenvolupin de manera individual o col·lectiva en l’àmbit territorial del districte de Sant Andreu.
  • Distincions a entitats, com a reconeixement a la tasca d’alguna o algunes de les entitats del districte amb motiu d’una efemèride important en el marc de la seva tasca. Per tal d’aspirar a aquest guardó, l’entitat ha d’estar legalment constituïda i ha de formar part del Registre d’Entitats de l’Ajuntament de Barcelona.

Les persones o entitats participants només podran presentar la seva candidatura a una modalitat.

A les bases trobareu tota la informació necessària per participar o proposar candidats per alguna de les categories.