Obertes les inscripcions per les activitats als casals de gent gran

11/01/2022 - 11:13

Arriba el nou any al Districte de Sant Andreu amb noves propostes culturals pels casals de gent gran!

Arriba el nou any al Districte de Sant Andreu amb noves propostes culturals pels casals de gent gran!

Els casals de gent gran del Districte de Sant Andreu comencen l’any amb tot un ventall de tallers pel primer trimestre de 2022, fomentant la relació i la promoció de la participació activa en la vida de la comunitat.

El Casal de Gent Gran Bascònia proposa tallers d’arts plàstiques,  tallers d’activitat física
i salut, tallers de cultura i formació i tallers de noves tecnologies, entre moltes altes activitats.

El Casal de Gent Gran Bon Pastor ens porta tallers d’expressió artística, tallers d’activitat física i salut, tallers fets per entitats, tallers de cultura i formació, tallers de noves tecnologies, a més dels serveis propis del casal i altres activitats.

El Casal de Gent Gran Mossèn Clapés obre el cicle amb tallers d’idiomes, tallers de coneixement i recursos, tallers d’expressió artística, tallers d’activitat física i salut i activitats organitzades per la comissió gestora.

El Casal de Gent Gran Trinitat Vella també s’uneix amb tallers d’expressió artística, tallers d’activitat física i salut, tallers de noves tecnologies, tallers de cultura i formació i altres propostes, com passejades culturals.

El Casal de Gent Gran La Palmera organitza tallers d’activitat física i salut, tallers de coneixement i recursos i tallers d’idiomes, a més d’altres activitats organitzades per la comissió gestora.

El Casal de Gent Gran Navas compta amb Cursos d’informàtica per La Caixa,  Projecte Vincles, cursos Creu Roja, tallers d’idiomes, tallers de coneixement i recursos, tallers d’expressió artística i tallers d’activitat física i salut.