Programa Comerç a punt, suport al comerç de proximitat

13/01/2021 - 15:11

comerç. Tens un comerç i t’agradaria rebre assessorament gratuït i professional individualitzat per reactivar el negoci?

Tens un comerç i t’agradaria rebre assessorament gratuït i professional individualitzat per reactivar el negoci?

És el que ofereix el programa “Comerç a punt” de Barcelona Activa a través d’entre 5 i 12 hores d’assessorament presencial a la botiga i/o de manera telemàtica, sempre respectant els ritmes de treball i de forma totalment gratuïta.

D’aquesta manera, doncs, podreu definir una nova estratègia empresarial per redreçar el negoci, adoptar nous models de màrqueting o desenvolupar noves fórmules per incentivar la demanda, aportant solucions de valor que permetin la continuïtat i consolidació de la vostra activitat.

D’acord amb l’equip tècnic del programa, podreu triar quan i de quina manera voleu rebre aquest assessorament perquè, en aquests moments de pandèmia per la covid-19, es vol garantir la participació sense interferir en el compliment de les mesures vigents que s’adopten en matèria de salut pública.

Per sol·licitar el servei, cal clicar aquí i inscriure-s’hi, tot seleccionant el programa “Plans de recuperació econòmica”. Des de Barcelona Activa us contactaran per valorar la vostra sol·licitud i redreçar-vos a l’equip tècnic per concretar les visites presencials o a través d’algun mitjà telemàtic.

“Comerç a punt” és un programa de l’Ajuntament de Barcelona per a l’enfortiment del teixit comercial dels barris de Barcelona. Està impulsat per la Direcció de Comerç i Barcelona Activa, i compta amb la col·laboració dels 10 districtes de la ciutat. Ofereix entre 250 i 300 places, en funció de les hores d’assessorament de què gaudeixin els participants. Les places són limitades, fins a exhaurir la bossa d’hores disponibles.