Sessió informativa i formativa per la campanya de subvencions

28/11/2019 - 16:33

Societat. El proper 10 de desembre, a les 18 h, el SCE La Lira (c. de Coroleu, 15) acull una xerrada per tal que tothom conegui el nou procés telemàtic de sol·licitud de subvencions. Aquest any, només es podrà realitzar mitjançant internet.

El proper 10 de desembre, a les 18 h, el SCE La Lira (c. de Coroleu, 15) acull una xerrada per tal que tothom conegui el nou procés telemàtic de sol·licitud de subvencions. Aquest any, només es podrà realitzar mitjançant internet.

Els continguts de la sessió seran els següents:

  1. T’expliquem com obtenir el certificat digital amb el qual haureu de  signar les vostres sol·licituds de subvencions per la propera convocatòria general ordinària que tindrà lloc del 2 al 30 de gener de 2020. Aquest certificat digital cal tenir-lo abans i té un termini de tramitació que va d’un mes a mes i mig.
  2.  Aprèn a formular la sol·licitud telemàtica de subvenció per la campanya que, el 2020, només podrà fer-se via internet. Per aquest motiu, aquesta sessió vol facilitar-vos les eines necessaries per tal que us sigui més fàcil presentar aquestes sol·licituds.
  3. T’oferim informació general sobre com és vehicularà la campanya per a la convocatòria general de subvencions ordinària 2020.