Set activitats al Districte per gaudir el cap de setmana

22/05/2019 - 15:01

Cultura i lleure. Aquest cap de setmana tens molts plans per fer al teu barri. Te n'expliquem alguns.

Aquest cap de setmana tens molts plans per fer al teu barri. Te n'expliquem alguns.

Sant Andreu
El Centre Cívic de Sant Andreu, dissabte a les 11 del matí, us proposa una jornada especial, plena de màgia, joc i il·lusió creada des de una base científica. Vine a gaudir de les joguines òptiques!

Baró de Viver
Marcel Gros protagonitzarà el Baronàs de 2019 aquest divendres 24. Amb espectacles de creació pròpia ens farà riure i gaudir sense límits, al Centre Cívic Baró de Viver.

La Sagrera
Soluciona els teus problemes emocionals aquest dissabte a la Biblioteca Marina Clotet- La Sagrera, a partir de les 12 h. Amb una tècnica hawaiana ancestral, molt interesant!

Navas
T’esperem l’últim dia de la exposició “Un passeig per Barcelona”. Aquest divendres al Cente Cívic de Navas, on a través de la tècnica de l’ aquarel.la expressen les vivències, sentiments i recorreguts de la vida per la ciutat.

Trinitat Vella
Aquest dissabte a partir de les 11 h, celebrem el dia l’Orgull LGTBI. Tot un munt d’activitats per tot el barri!

Bon Pastor
Vine al Centre Cívic Bon Pastor per veure una comèdia negra que rebusca a la frontera entre la compassió i el xantatge emocional. On el natural i el grotesc es donen la mà i, l’amabilitat i l’empatia no són sempre la millor opció. Aquest divendres a les 19 h.

Congrès-Indians
Si t’agrada la dansa, el dissabte de 18 a 19 h, gaudiràs la diversitat i folklore amb danses populars i noves coreografies, que ajuden a mantenir viva la flama de la continuïtat.