Suma't al repte #sensepor del Districte de Sant Andreu pel 25N

17/11/2020 - 20:45

Aquesta diada de lluita omplirem les xarxes amb el nostre clam contra el masclisme i sumarem forces entre totes les dones dels barris del districte.

Aquesta diada de lluita omplirem les xarxes amb el nostre clam contra el masclisme i sumarem forces entre totes les dones dels barris del districte.

El moviment feminista en el Districte de Sant Andreu no s’atura. Aquest novembre, uneix-te al nostre repte a través de les xarxes socials amb el #sensepor challenge. El repte consisteix a fer-te una foto amb el lema SENSE POR escrit al palmell de la teva mà i comparteix-la als perfils de les xarxes socials que vulguis. També pots gravar un vídeo a Instagram Reels o Tik Tok buscant el hashtag #senseporchallenge i utilitza la cançó que apareix al primer vídeo de la cerca. Comparteix la teva foto i el vídeo i etiqueta altres cinc dones per a que també se sumen i puguem clamar totes juntes ben fort contra els masclismes.

La situació generada per la covid ha capgirat les diferents propostes de conscienciació i lluita que, any rere any, han dut a terme les entitats, serveis i equipaments del territori. Amb major presència virtual engeguem doncs el missatge que ens ha d’acompanyar cada dia de lluita activa i incontestable cap a totes les violències masclistes que patim. Per això traslladem el gruix de la programació a les xarxes i al web, per visualitzar que les dificultats actuals no minven la nostra lluita, al contrari.

La crisi Covid ha posat de manifest la importància que tenen les tecnologies a les nostres vides i les grans possibilitats que ofereixen de connectivitat i empoderament a persones de totes les edats i orígens. Però al mateix temps també ha deixat palès que el món digital està travessat per estructures socials, econòmiques, culturals i polítiques i, per tant, reprodueix les formes associades de discriminació de gènere i patrons patriarcals que donen lloc a la violència masclista offline.