Tens cura dels teus néts o netes? Aquesta activitat és per a tu

22/11/2021 - 12:21

VilaVeïna. Els espais VilaVeïna inicien la seva activitat amb una proposta pels avis i les àvies que tenen cura d’infants d’entre 0 i 3 anys.

La VilaVeïna del Congrés i els Indians inicia la seva activitat amb una proposta pels avis i les àvies que tenen cura d’infants d’entre 0 i 3 anys.

“Grans Sabers: Espai de trobada i acompanyament per a àvies i avis amb infants a càrrec” és el nom de la proposta que es realitzarà a la VilaVeïna de Congrés i els Indians a partir del proper 9 de desembre. La iniciativa vol oferir un espai socioeducatiu i de trobada que permeti generar un marc de confiança en el que els avis i les àvies puguin compartir les seves experiències i vivències en la cura dels infants així com proporcionar recursos que afavoreixin un vincle positiu entre la persona gran i l’infant.

Aquesta activitat es desenvoluparà a l’Escola Bressol Municipal La Morera i s’adreçarà a persones grans amb càrregues de cura d’infants usuàries de l’Escola Bressol i del barri del Congrés i els Indians.

L’activitat es realitzarà en 10 sessions, els dijous de 17.00 a 18.30 h, els propers 9 i 16 de desembre, 20 i 27 de gener, 3, 10 i 17 de febrer i 3 i 10 de març. L’activitat es realitzarà a l’Escola Bressol Municipal La Morera (carrer del Cardenal Tedeschini, 26).

Les famílies interessades en participar d’aquest espai es podran inscriure a través de:

  • Presencialment: Espai VilaVeïna – El Congrés-Indians (Casal de Barri Congrés – Indians c/ Manigua, 25) preguntant per VilaVeïna- Anna Casanovas
  • Al correu electrònic vv_congresindians@bcn.cat
  • al telèfon 633 824 768 (Anna Casanovas)

Més informació al web www.barcelona.cat/vilaveina