Tornen les Grades Obertes al Canòdrom

12/07/2021 - 12:11

Cultura i lleure. Aquest estiu, el Canòdrom, Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica, torna a obrir les grades al públic per veure a l’aire lliure el millor cinema de ciència-ficció amb perspectiva de gènere.

Aquest estiu, el Canòdrom, Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica, torna a obrir les grades al públic per veure a l’aire lliure el millor cinema de ciència-ficció amb perspectiva de gènere. Enguany, el cicle s’allarga des de finals de juliol fins a mitjans d’agost.

Les grades del Canòdrom seran l’escenari on es podran veure quatre pel·lícules que reflexionen sobre els límits de la creativitat i la ciència. El Canòdrom és, de nou, un marc perfecte per lligar la tecnologia amb el setè art.

Les sessions es desenvoluparan amb mesures de prevenció per la covid-19 i l’aforament estarà limitat. Per aquest motiu, cal inscriure-s’hi aquí prèviament.

S’hi podran veure quatre pel·lícules en VOSE, són les següents.

High Life

Divendres 23 de juliol. 21.45 h.

Espai profund. Monte i la seva filla Willow viuen aïllats a bord d’una nau espacial. No sempre van estar sols: eren part d’un grup de condemnats a mort que van acceptar commutar les seves sentències per participar en una missió amb destinació al forat negre més proper a la Terra.

França, 2018. No recomanada a menors de 16 anys.

The Congress.

Divendres 30 de juliol. 21.45 h.

Robin Wright necessita diners, i això l’obliga a firmar un contracte segons el qual els estudis de cinema faran una còpia d’ella i la podran utilitzar com vulguin. L’actriu tornarà a escena com a convidada a un congres, en un món que ha canviat completament.

Israel, 2013. No recomanada a menors de 13 anys.

The Arrival

Divendres 6 d’agost. 21.45 h.

Quan naus extraterrestres comencen a arribar a la Terra, els alts comandaments militars demanen ajuda a una lingüista per intentar esbrinar si els alienígenes suposen una amenaça. A poc a poc, aprendrà a comunicar-se amb els estranys invasors i trobarà la veritable raó de la visita extraterrestre.

EEUU, 2016. No recomanada a menors de 13 anys.

Isla de perros

Divendres 13 d’agost, 21.45 h.

Tornada a l’animació stop-motion del 6 vegades nominat a l’Oscar Wes Anderson amb una història situada a Megasaki, una ciutat d’un Japó futurista envaïda per una greu epidèmia canina. L’alcalde exilia a tots els gossos a una illa plena de deixalles. Però ni Atari Kobayashi ni els gossos es quedaran de braços creuats.

EUA, 2018. No recomanada a menors de 13 anys.