Feminismes i LGTBI del districte de Sant Andreu

Benvinguda al web de Feminismes i LGTBI del Districte de Sant Andreu. Aquí trobaràs les reflexions, debats, informació i activitats que es desenvolupen des del Consell de Dones de manera coordinada amb els centres educatius, amb el teixit associatiu i amb els equipaments dels barris per canviar els rols i estereotips sexistes i masclistes. L’objectiu d’aquesta tasca també inclou la prevenció de la violència masclista, mediàtica i simbòlica envers les dones en tots els àmbits de la vida, tant en els discursos i representacions culturals com en les interaccions de la vida comunitària i en els espais i àmbits privats. Volem crear una xarxa que respongui a les necessitats de la ciutadania i promogui la consolidació d’una societat igualitària i lliure de violències masclistes.

Notícies

II Taula del Consell de Dones sobre la perspectiva de gènere al sector cultural

15/03/2023 - 11:24

El Consell de Dones del Districte de Sant Andreu celebrarà una taula rodona per abordar la situació dels feminismes en els entorns de producció i creació cultural.

L'acte central del 8M de la ciutat de Barcelona enguany serà al districte de Sant Andreu

07/03/2023 - 12:25

L'espai Bota del Recinte Fabra i Coats acollirà, el dissabte 18 de març, el lliurament dels Premis 8 de Març - Maria Aurèlia Campany i una performance col·lectiva amb les dones que han participat en diversos tallers sobre llibertat sexual.

Les obres per a la incorporació perspectiva de gènere a la Biblioteca de Bon Pastor continuen a bon ritme!

07/03/2023 - 11:47

L'any s'acaba, i amb ell les obres per incorporar la perspectiva de gènere a la Biblioteca de Bon Pastor, un projecte que està previst que culmini el 2023.

Nova plaça en honor a l'activista republicana Francesca Vergés Escofet

07/03/2023 - 11:38

8M Dia de les Dones. L’acte es va celebrar el passat dissabte 4 de març a la nova plaça, situada a l’interior de l’illa formada pels carrers Gran de Sant Andreu, Valentí Iglesias, Eiximenis i Residència.

Mapa d'entitats feministes

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa