Esteu aquí

La Gran Clariana

La Gran Clariana

Al bell mig del parc de les Glòries hi ha una gran esplanada d’una hectàrea de gespa. Es tracta d’un espai polivalent obert a la ciutadania com a zona d’estada i que convida a gaudir de la natura i a relaxar-se.

La Clariana, conjuntament amb els nodes de biodiversitat que l’envolten, són espais concebuts per dotar d’una gran biodiversitat el parc, tant pel què fa a les espècies vegetals com a les animals. Per aquest motiu, aquest entorn té certes peculiaritats que el fan diferent a d’altres parcs de Barcelona, especialment en relació al manteniment, a les activitats i als usos.

La Clariana compta amb un servei de gandules, taules, cadires i para-sols. El servei està pensat per a l’estada, però també per a treballar, llegir, conversar o relaxar-se i està gestionat per una empresa d’inserció laboral que, a més, fa tasques d’informació de les activitats, el funcionament de l’espai i els entorns. També hi ha sessions gratuïtes de taitxí, els dimarts i dijous, un espai de joc per a totes les edats, els divendres i caps de setmanes, rutes guiades, activitats ambientals i contacontes.

Gaudeix d’aquest espai únic, un pulmó verd i ambiental al mig de la ciutat.

Planificar

Adreça:
Plaça de les Glòries Catalanes, 15
Districte:
Eixample
Barri:
la Sagrada Família
Població:
Barcelona