Esteu aquí

Federació Catalana dels Tres Tombs

La festa dels Tres Tombs és una de les festes més arrelades de tot el país. Pels volts del 17 de gener, diada de Sant Antoni Abat, carruatges, cavalls i tota mena de muntures surten en cavalcada. Per agrupar a totes aquestes entitats que organitzen la festa en l’àmbit local, l’any 1997 es va constituir la Federació Catalana dels Tres Tombs.

Aquesta entitat, que actualment agrupa a un centenar d’entitats de tot Catalunya, vetlla per la continuïtat de la festa dels Tres Tombs i tot allò que l’envolta. Per això es dedica a la promoció i la difusió de la festa i també de la Marca Tres Tombs. La federació també proporciona a les entitats associades un espai on reunir-se i intercanviar coneixements i contactes.

Una de les tasques principals de l’entitat és l’elaboració d’un calendari general que agrupi totes les activitats que es fan al país per la festa dels Tres Tombs. La temporada s’inaugura oficialment amb el pregó i acaba amb la Trobada Nacional, que cada any es fa en una població diferent.

  • https://ajuntament.barcelona.cat/santandreu/centre-cultura-popular/sites/default/files/trestombs1-fitxa_0.jpg

Fitxa tècnica

Carrer d’Arquímedes, 30
info@federaciotrestombs.cat

Notícies relacionades de Federació Catalana dels Tres Tombs

07/20/2022 - 20:00

LA LLIBRETA DELS TRES TOMBS