Esteu aquí

45a edició Zurich Marató de Barcelona 2024

Dates d'inscripció:
Del 1/6/2023 a les 10:00 al 4/3/2024 a les 23:59 h

La distància és de 42,195 Km.

Horari sortida a les 8:30 hores de passeig de Gràcia.

S'estableixen tres categories esportives amb discapacitat: cadira de rodes, discapacitat visual i discapacitat intel·lectual.

Recollida de dorsals: Expo Sports (Fira de Barcelona. Recinte Montjuïc pavelló 7). Dates: 8 i 9 de març de 2024 de 10h a 20h.

Guarda-roba: Diumenge de la cursa, de 7 a 15 h. On: Pavelló 7 junt a les Columnes de Puig i Cadafalch

Recorregut marató:

Sortida: Pg. Gràcia (entre Gran Via CC i pl. Catalunya)

Itinerari:Pg. Gràcia - Gran Via CC - Marina - Aragó - Viladomat - València - Huelva - Pont de Bac de Roda - Felip II - Gran de la Sagrera - Garcilaso - av. Meridiana - Mallorca - Calabría - Gran Via CC - pg. Gràcia - pl. Catalunya - Ronda Universitat - pl. Universitat - Ronda Sant Antoni - Sepúlveda - Rocafort - Floridablanca - Urgell - Manso - av. Paral-lel - pl. Drassanes - pg. Josep Carner - pl. Portal de la Pau - pg. Colom - pg. Isabel II - pg. Picasso - pg. Pujades - Marina (sentit mar) - pl. Voluntaris Olímpics (costat mar) - av. Litoral - Josep Pla - pg. Taulat - pl. Llevant - av. Diagonal (calçada muntanya) – (gir de 180º a l’alçada de Ciutat de Granada) – av. Diagonal (calçada mar) - Llull - Pamplona - Arquitecte Sert - Salvador Espriu - pl. Voluntaris Olímpics (costat muntanya) - Marina (sentit muntanya) - Ausiàs March - pl. Urquinaona - Ronda Sant Pere - Arc de Triomf.

Arribada: Arc de Triomf

***Podeu consultar el plànol del recorregut en aquest enllaç .

Altres esdeveniments:

Corre a casa: L’organització ha dissenyat 10 circuits de diferents distàncies per córrer en zones icòniques de la ciutat, amb el propòsit de que cada runner faci dels carrers de Barcelona casa seva: que experimenti la sensació de córrer veient les vistes barcelonines des de la Carretera de les Aigües, de travessar la Diagonal o de gaudir del Passeig Marítim.

Make it Yours (fes-la teva): L’organització donarà l’oportunitat de participar en la Marató com cada corredor/a esculli: o assumint el repte tradicional dels 42 km el 10 de març o amb un format innovador, on les persones participants hauran d’acumular 32km en 7 dies previs a la cursa des de qualsevol part del món, per sumar els 42km corrent els 10 últims kilòmetres del recorregut oficial de la marató barcelonina.

Marathon Masters: un programa de fidelització on es reconeixerà a qui hagi participat en cinc, deu, quinze, o vint edicions de la Zurich Marató Barcelona a partir del 2006, moment on la marató va canviar d’organitzador i es va establir el circuit vigent fins al 2023. Tothom que s’inscriguin en aquest programa, formaran part d’un Hall of Fame (saló de la fama) i tindran més avantatges respecte a la resta de participants.

Hot Spots : Destinada a totes les entitats, clubs, colles, grups o agrupacions que vulguin tenir visibilitat i participar de la festa de la Zurich Marató Barcelona. En l’edició de 2024, augmentarà la quantitat i la qualitat dels punts d’animació del nou circuit, fent-los més diversos culturalment. Posteriorment, a través d’una enquesta i xarxes socials, s’escollirà el millor Hot Spot (punt d’animació) i aquest serà recompensat amb una aportació econòmica.

Planificar

Recorregut per tota la ciutat. Sortida: Pg. Gràcia (entre Gran Via CC i pl. Catalunya). Arribada: Arc de Triomf

Població:
Barcelona