Esteu aquí

'Als barris tenim classe': totes les novetats dels projectes educatius al Districte de Sant Andreu

08/11/2022 - 09:56

Amb aquest projecte del Districte de Sant Andreu pots conèixer de primera mà les novetats del sector educatiu dels nostres barris i aprofundir en el contingut curricular dels nostres centres d'ensenyament.

Amb aquest projecte del Districte de Sant Andreu pots conèixer de primera mà les novetats del sector educatiu dels nostres barris i aprofundir en el contingut curricular dels nostres centres d’ensenyament.

El Districte de Sant Andreu reivindica el sector educatiu del territori per visibilitzar els diferents projectes que es desenvolupen a cada centre d’ensenyament dels barris. A través d’entrevistes, reportatges i notícies d’actualitat traslladarem les aules al centre del web i xarxes del districte per apropar cada tasca del sector de l’ensenyament a tota la ciutadania dels barris. D’aquesta manera ampliarem la xarxa de la comunitat educativa i implicarem els diferents sectors poblacionals en el coneixement i la millora constant de les diferents aules del districte.

Al llarg d’aquest mes de novembre de 2022, podràs conèixer en profunditat la programació d’activitats de la Biblioteca Trinitat Vella – J.Barbero, les novetats del projecte En RESiDÈNCiA als diferents centres educatius, les últimes notícies de les escoles de formació d’adults i el que s’amaga a l’interior de l’Espai Sensorial de la Biblioteca Bon Pastor. També et portem dos interessants entrevistes relacionades amb el sector de l’ensenyament perquè coneguis noves perspectives al voltant de l’educació feminista i de la ciberseguretat.

Pots seguir tots els continguts subscrivint-te al nostre butlletí i seguint-nos a les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram.