Esteu aquí

El Premis Sant Andreu 2021 inicien els actes de la Festa Major d'enguany

22/11/2021 - 19:06

El proper divendres 26 de novembre a les 18 h a la plaça d'Orfila se celebrerà l'acte de lliurament dels Premis Sant Andreu 2021.

El proper divendres 26 de novembre a les 18 h a la plaça d'Orfila se celebrerà l'acte de lliurament dels Premis Sant Andreu 2021.

El proper divendres 26 de novembre a les 18 h a la plaça d’Orfila se celebrerà l’acte de lliurament dels Premis Sant Andreu 2021 que comptarà amb la presència de la regidora i la presidenta del districte de Sant Andreu.

L’acte també comptarà amb la col.laboració de la Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu de Palomar i del grup de música Swing Engine del Taller de Músics de Sant Andreu.

Enguany s’entregaran els premis corresponents a quatre categories:

Premi Sant Andreu al millor projecte d’entitats, destinat a premiar una iniciativa que tingui com a finalitat aconseguir un impacte positiu social, educatiu, cultural o ambiental per al veïnat del districte de Sant Andreu.

Premi Sant Andreu especial, enguany dedicat a una proposta per millorar o incentivar la lluita contra les desigualtats de gènere, les violències i discriminacions envers les dones, i contribuir a la seva llibertat i igualtat d’oportunitats

Distinció personal, un reconeixement a la tasca d’una persona o grup de persones per la seva rellevància o interès públic, sempre que es desenvolupin de manera individual o col·lectiva en l’àmbit territorial del districte de Sant Andreu.

Distincions per aniversaris d’entitats, per a aquelles que es van crear fa 10, 25 i a partir d’aquest, cada 25 anys, i que celebren els aniversaris durant l’any 202 1.

Les persones o entitats participants només podran presentar la seva candidatura a una modalitat, amb excepció de la candidatura de distinció per aniversaris d’entitats, que pot concórrer amb altres categories.

L’aforament a l’acte serà limitat i serà obligatori el compliment de les mesures covid19.