Esteu aquí

Ja tenim aquí el programa de Festa Major de Sant Andreu

23/11/2021 - 11:44

La setmana gran del poble comença el proper divendres 26 i s'allargarà fins el 8 de desembre. No et perdis cap acte!

La setmana gran del poble comença el proper divendres 26 i s'allargarà fins el 8 de desembre. No et perdis cap acte!

La Festa Major de Sant Andreu és un dels moments més esperats de l’any perquè, tot i el fred, ens farà sortir al carrer a ballar, retrobar-nos amb amistats i fer un tastet dels nostres establiments comercials.

Un any més ben farcit d’actes i activitats per tots els gustos i edats, organitzats gràcies a l’esforç de tot el teixit associatiu de Sant Andreu de Palomar que s’impliquen molt activament en l’organització de tota mena d’actes culturals, lúdics i esportius. Aquest any hi participen 69 entitats del barri.

El tret de sortida de la festa major de cada any és l’Esclat Andreuenc, una mostra festiva de la cultura popular del barri, en què participen els gegants, els trabucaires, els diables i els balladors de l’Esbart Maragall. Les colles de diables de Sant Andreu s’uneixen per organitzar els correfocs.

Després de la crisi generada per la covid, celebrar la Festa Major de Sant Andreu serà el millor revulsiu per recuperar les ganes de passar-ho bé amb tothom. Qualsevol acte serà el millor pretext per reivindicar que la cultura és segura si totes i tots seguim les mesures indicades en cada esdeveniment.