Esteu aquí

Justícia ambiental, parlem-ne

03/11/2022 - 13:18

L’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu organitza un taller participatiu per conèixer en profunditat aquest concepte.

L’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu organitza un taller participatiu per conèixer en profunditat aquest concepte.

Les problemàtiques ambientals i les problemàtiques socials estan relacionades. Des de l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu, us proposem aquesta activitat, a càrrec de l’experta Laila Vivas, doctora en Justicia Ambiental. Explorarem la relació entre violències ecològiques i socials, parlant sobre límits socioecològics i el concepte de seguretat en un context de crisi ecològica, aterrant tot això a la realitat dels nostres barris. Calen eines i recursos per poder viure i fer front al canvi climàtic. Participa en aquest taller per saber-ne més:

Cultura de pau i medi ambient: un recorregut per les relacions entre violències ecològiques i socials

Dijous 10 de novembre de 19 a 20.30 h Centre Cívic Sant Andreu

Recorrerem diversos temes per explorar la relació entre violències ecològiques i socials, començant amb una explicació sobre les bases de la vida, transitant cap als límits i la securitització de les crisis ecosocials i finalitzant amb apunts sobre violència ecosocial i de gènere. Serà un taller participatiu que inclou una varietat d’exemples i activitats pràctiques conduïdes per Laila Vivas, doctoranda en Justícia Ambiental a la Universitat del País Basc i el Centre Basc pel Canvi Climàtic (BC3).

En el marc de la Tardor Solidària i coorganitzat amb el Centre Cívic Sant Andreu.

Cal inscripció prèvia aquí.

Per més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu santandreuambiental@bcn.cat o el telèfon 699 90 23 59.