Esteu aquí

Sant Andreu Activa al teu costat

03/11/2022 - 11:45

SANT ANDREU ACTIVA. Equipament municipal per a la promoció econòmica i l’ocupació, que té per objectiu aproximar els recursos de Barcelona Activa al veïnat del districte de Sant Andreu.

Equipament municipal per a la promoció econòmica i l’ocupació, que té per objectiu aproximar els recursos de Barcelona Activa al veïnat del districte de Sant Andreu.

Des de febrer d’enguany estem ubicades al carrer Residència 13-15. Els serveis que tenim a la vostra disposició són:

 

  • Punt d’Informació per l’Orientació i la Recerca de Feina

Servei d’informació sobre tots els recursos i eines que teniu disponibles per a l’orientació i la recerca de feina, oferint l’atenció personalitzada amb una professional de l’orientació.

Pots venir de dilluns a divendres de 9 a 13h i t’atendrem el més aviat possible, o si prefereixes, demana cita al tel:  608573263 o al 603805131 si ets menor de 30 anys.

  • Punt de defensa de Drets Laborals

Servei gratuït d’assessorament personalitzat sobre drets laborals a totes les persones treballadores.

El Punt de Defensa ofereix assessoraments el segon, tercer i quart dilluns de cada mes de 9 a 13h, amb cita prèvia.  Per demanar cita, clica aquí.

  • Barcelona Treball Sessions informatives i càpsules formatives per l’ocupació i orientació pel canvi professional. Per inscriure’s, clica aquí.

A la Biblioteca Sagrera-Marina Clotet també oferim sessions informatives, de competències claus, apropament al mercat laboral i d’on buscar feina.

Aviat també oferirem un espai de recerca de feina un dia a la setmana.

Apropa´t a Sant Andreu Activa!