Esteu aquí

Tornen les ballades de sardanes a l'avinguda de la Catedral

21/10/2021 - 13:30

A partir del 2 d'octubre, tornen les ballades de sardanes amb totes les mesures de seguretat com reserva prèvia, ús de gel hidroalcohòlic i mascareta.

Després d’uns mesos sense celebrar-se, aquest cap de setmana tornen les ballades de sardanes al davant de la Catedral. Ja fa dècades que el pla de la Seu i l’avinguda de la Catedral són l’escenari de les ballades setmanals al llarg de bona part de l’any, convertint-se en una icona de la ciutat.

Però l’any passat les ballades es van veure afectades per la pandèmia i poc a poc s’han anat recuperant. D’aleshores ençà, l’Agrupació Cultural Folklòrica (organitzadora de l’acte) ha treballat per oferir una programació estable d’audicions de sardanes. Ara, gràcies a les mesures adoptades, es podrà tornar a gaudir de l’activitat en el format de ballada.

Per participar-hi caldrà inscriure’s prèviament enviant un correu a ballades@acfbarcelona.cat i identificar-se a l’arribada a l’espai per garantir la traçabilitat. Caldrà ballar sempre amb el mateix grup de persones i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. En tot moment és obligatori l’ús de la mascareta dins del recinte, on no s’hi podrà menjar, beure ni fumar.