Esteu aquí

Activitats per a infants i famílies al Parc Infantil de Trànsit

Tancat al públic del 13 al 27 de març

PARC INFANTIL DE TRÀNSITEspai educatiu, ubicat al fossat oest del Castell, que vol sensibilitzar sobre l´ús de la bicicleta i la reflexió sobre la seguretat en la mobilitat per als usuaris de totes les edats.

Activitats per a famílies· Circuit de bicicletes: els nens i nenes poden fer pràctiques de circulació seguint les indicacions dels agents

· Taller de mobilitat per a famílies: treball dels aspectes relacionats amb la mobilitat segura amb bicicleta, amb el suport d´un vídeo. Durada 30´

Activitats per a grups de lleure· Taller Civicleta: nens/es de o a 12 anys. Pràctiques de circulació amb bicicleta. Activitat vivencial i molt participativa sobre el respecte entre els diferents usuaris del carrer (vianant i conductor de bicicleta)

· Taller Bicipeu: menors de 9 anys. Treball sobre mobilitat a peu i amb vehicles construïts prèviament a la visita amb cartró, bosses, etc. pels nens i nenes assistents amb el suport dels monitors/es de l´esplai o entitat de lleure.

· Taller Bicívic: nens/es d´11 a 12 anys. Proposta d´exercicis i proves d´equilibri, coordinació motora, frenada, etc. per tal d´adquirir habilitats i destreses per a una futura incorporació a la circulació en l´entorn urbà.

Planificar

Adreça:
Av Castell, 5
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona