Esteu aquí

Cicle d'activitats "ArtScience23"

El pròxim 12 de maig, tindrà lloc als jardins de la Fundació Julio Muñoz Ramonet (al carrer de Muntaner, 282) la primera activitat del nou cicle #ArtScience23 per explorar amb la ciutadania les interseccions de l’art amb la ciència. L’equipament presenta un nou programa elaborat amb el suport de Barcelona Ciència i Universitats que, en aquest cas, se centra en el concepte de temps i que inclou narracions, ciència ciutadana, dansa, performance, diàlegs, documentals, tallers… En total, el cicle agrupa dinou activitats que se celebraran al llarg dels pròxims mesos, fins al 15 de desembre.

El cicle s’estructura en blocs temàtics mensuals en el context dels quals, les activitats ens conviden a reflexionar el concepte de temps des de diferents perspectives: com a concepte físic, com a artifici cultural, com a quelcom que tothom experimenta en primera persona i que marca els cicles de la vida. Així, durant el mes de maig, les activitats aprofundiran en la mesura del temps; el juny, analitzaran què significa per a nosaltres el temps d’estiu; el juliol, ens faran discernir entre la realitat natural i artificial; el setembre, ens faran mirar enrere per repassar l’evolució de la vida a la Terra; l’octubre, ens endinsaran a la tardor; i el novembre, ens reflectiran com ens ho fem per preservar per a la posteritat moments d’un temps que no s’atura.

A l’ agenda de la Fundació Julio Muñoz Ramonet pots consultar totes les activitats que comprèn aquest nou cicle #ArtScience2023 dedicat al temps, i per a més informació, pots descarregar-te el programa en PDF. Totes les activitats són gratuïtes i de lliure accés fins a completar l’aforament. 

Planificar

Fundació Julio Muñoz Ramonet

Adreça:
C Muntaner, 282
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - Galvany
Població:
Barcelona