Esteu aquí

Exposició 'La ciència de Pixar'

Vols gaudir de la mirada única a la ciència i la tecnologia que amaguen les pel·lícules de Pixar? Vine i descobreix els secrets que hi ha darrere de la pantalla.

Visita aquesta exposició interactiva i descobreix els complexos processos creatius que han fet possible la creació d’alguns dels personatges animats més cèlebres: Buzz Lightyear, Dory, Mike i Sully…

La ciència de Pixar és una exposició dissenyada per oferir als visitants una mirada única sobre el que passa darrere de la pantalla i que puguin descobrir el procés que s’ha fet servir per crear les pel·lícules de Pixar. Els visitants començaran la immersió amb un vídeo que relata el procés que fa servir Pixar per convertir una idea en una pel·lícula i després es podran acostar a l’exposició i visitar, en l’ordre que triïn, les vuit seccions que relaten el procés de producció de Pixar.

Cadascun dels vuit àmbits —modelat, rigging, superfícies, sets i càmeres, animació, simulació, il·luminació i rendering— inclou:

- Interactius digitals que oferiran als visitants l’oportunitat d’explorar els desafiaments del món real als quals s’enfronta l’equip de producció de Pixar.

- Interactius físics que permetran als visitants obtenir experiències tàctils per ajudar-los a entendre millor el que passa en el món virtual creat per Pixar.

- Històries en vídeo en les quals els empleats de Pixar comparteixen informació sobre els complexos desafiaments que la companyia ha superat en el desenvolupament de les seves pel·lícules.

- Entrevistes amb treballadors de Pixar on destaquen la varietat de carreres necessàries i amplien les opinions dels visitants sobre el que significa treballar en un camp STEAM.

Planificar

CosmoCaixa Barcelona

Adreça:
Carrer d'Isaac Newton, 26
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - la Bonanova
Població:
Barcelona