Los premios Ciutat de Barcelona galardonan el edificio de Fabra i Coats

08/02/2013 - 00:00

Entre los premiados, y en el ámbito de Arquitectura y Urbanismo reconoce el trabajo de Manuel Ruisánchez y Francesc Bardit en la Fàbrica de Creació Fabra i Coats

Els premis Ciutat de Barcelona 2012 han distingit un bon nombre de col·lectius, projectes i entitats de creació, com ara Filmin, l’Heliogàbal, l’Institut Moisès Broggi o les associacions Marató de l’Espectacle i Monogràfica. Els guardons, que fan una radiografia cultural del 2012, tornen a posar de manifest la diversitat de la creativitat barcelonina.


Prop de la meitat dels guardonats en els premis Ciutat de Barcelona 2012, que es lliuren el dilluns 18 de febrer al Saló de Cent de l’Ajuntament, són col·lectius, empreses o entitats que aposten per la creació cultural plural.


Els premis Ciutat de Barcelona fan una radiografia cultural del 2012, posen de manifest la diversitat de la creativitat barcelonina i “ajuden a prestigiar la ciutat de Barcelona”, en paraules de Jaume Ciurana, tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació.


El premi Ciutat de Barcelona de Projecció Internacional se l’enduu l’Associació Marató de l’Espectacle, pel projecte “Ciutats que dansen”, un model de festival que s’ha exportat a quaranta ciutats. En aquesta categoria es fa una menció especial a l’Assemblea Nacional Catalana per l’impacte de la manifestació de l’Onze de Setembre.Fàbrica de Creació Fabra i CoatsPer saber-ne més.