Un pla per a Sant Andreu

Un full de ruta per a l'enfortiment i transformació socioeconòmica del Districte en el període 2021 - 2023

Districte de
Sant Andreu

obrir barcelona activa

Treballem per un nou model econòmic, plural, divers i sòlid, tant en sectors d'activitat com en matèria de distribució de riquesa, un model pensat per satisfer les necessitats del veïnat dels nostres barris i de la nostra ciutat.

El Pla de Desenvolupament Econòmic, impulsat pel Districte de Sant Andreu i Barcelona Activa, ha estat elaborat en diàleg amb el veïnat i el teixit comunitari, empresarial i social dels barris.

Notícies

dimarts, 3. agost 2021 - 11:38h

Cuinant Cooperatives

IMPULSEM EL QUE FAS. El passat mes d’abril va concloure la primera edició de Cuinant Economia Social i Cooperativa.

dimecres, 28. juliol 2021 - 9:27h

Coneix els teus drets laborals, sessions al setembre

PUNTS DE DEFENSA DE DRETS LABORALS. Tens dubtes sobre el compliment dels teus drets laborals al lloc de feina i vols saber com defensar-los? Demana la teva cita i vine a assessorar-te!

dilluns, 26. juliol 2021 - 11:20h

Reactivem Barcelona

REACTIVACIÓ ECONÒMICA. Convocatòria per l’atorgament de subvencions per donar suport a la reactivació d’establiments d’economia local.

dimecres, 14. juliol 2021 - 14:31h

Nova campanya per fomentar la compra de proximitat

COMERÇ. La nova campanya “Compra a prop” vol donar un impuls al comerç de barri, posant en relleu el valor afegit que aporten la proximitat, la sostenibilitat, la qualitat i la professionalitat.

dimecres, 14. juliol 2021 - 14:26h

Barris que Molen

IMPULSEM EL QUE FAS. Barris que Molen es un projecte per fomentar la regeneració econòmica del districte de Sant Andreu, promovent el turisme participatiu amb impacte en el desenvolupament de l’economia local.

dimecres, 30. juny 2021 - 14:37h

Coneix els teus drets laborals, sessions al juliol

PUNTS DE DEFENSA DE DRETS LABORALS. Demana la teva cita i vine a assessorar-te al centre cívic de la Trinitat Vella, al casal de barri Congrés- Indians o a Can Portabella aquest mes de juliol.

dilluns, 7. juny 2021 - 13:19h

Nova Antena Cibernàrium al Canòdrom

ANTENES CIBERNÀRIUM. A partir del mes de juny, s'incorpora una nova Antena a la xarxa d'Antenes Cibernàrium: el Canòdrom – Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica.

dijous, 3. juny 2021 - 0:13h

Si tens un local, te'l comprem!

AMUNT PERSIANES. Presenta’t a la convocatòria per a la compra de locals en planta baixa. Tens temps fins el proper 25de juny de 2021.