Mesura

4.3

Assessorament tècnic a projectes de base comunitària i d’entitats del territori sobre ocupació i desenvolupament local, existents o emergents

Progres 5

2018Mesura plurianual 2017-2021

El finançament és un component essencial per posar en funcionament projectes comunitaris i d’entitats del territori, però per a la seva viabilitat també ho és disposar d’un suport tècnic potent que contribueixi a  fer-los créixer, consolidar-los o  assessorar-los de cara a la seva reorientació.

En aquesta línia, l’equip tècnic de Sant Andreu oferirà assistència tècnica a projectes:

  • De base comunitària i d’entitats del territori sobre ocupació i desenvolupament local, existents o emergents, que podran anar des del suport en el disseny de projectes fins a l’assistència per a la millora de la gestió interna o la planificació estratègica. Un exemple podria ser la iniciativa de costura d’un col·lectiu de dones de la Trinitat Vella.
  • De base empresarial o socioempresarial liderats per persones residents a Sant Andreu, o bé que tinguin un impacte positiu en el desenvolupament dels seus barris. Projectes per a la creació de comerços, serveis de proximitat, Economia Social i Solidària o altres tipus d’activitat econòmica. Per exemple, posar en marxa un centre ocupacional partint de l’Associació Centre Pont del Dragó.