Sessions al febrer, coneix els teus drets laborals

dimarts, 2. febrer 2021 - 14:16

Punts de defensa dels drets laborals. Continuen els assessoraments al mes de febrer

Tens dubtes sobre el compliment dels teus drets laborals al lloc de feina i vols saber com defensar-los? Demana la teva cita i vine a assessorar-te al centre cívic de la Trinitat Vella, al casal de barri Congrés- Indians o a Can Portabella aquest mes de febrer. Una advocada laboralista t’atendrà en el lloc, dia i hora que escullis.  

Els Punts de Defensa dels Drets Laborals són un servei d’assessorament jurídic, presencial o telefònic, en matèria de drets laborals. Estan impulsats per Barcelona Activa en col·laboració amb els Districtes de Ciutat Vella, Nou Barris i Sants-Montjuïc i en diàleg amb entitats socials i organitzacions sindicals.

A desembre de 2020 vam començar a oferir, a diferents equipaments del districte de Sant Andreu, sessions individuals presencials d’assessorament en drets laborals, amb l’objectiu d’apropar aquest recurs al districte de Sant Andreu. Davant de la bona acollida, us informem de les sessions programades pel febrer:

  • 8 de febrer de 16 a 20h a Can Portabella, carrer Virgili, 18
  • 15 de febrer de 16 a 20h al Casal de Barri Congrés- Indians, carrer Manigua 25-35
  • 24 de febrer de 16 a 20h al Centre cívic de la Trinitat Vella, carrer Foradada, 36

Aquest servei és gratuït i obert a qualsevol persona que ho necessiti. Es pot sol·licitar cita trucant al 900 533 175, demanant en quin equipament es vol ser atesa o apuntant-se directament al web.

Si vols assistir a una sessió grupal online on t’expliquin quins són els teus drets laborals en temps de la COVID 19, en quant a conveni col.lectiu, contracte i nòmina, jornada laboral i reclamació de drets i acompliment de deures laborals, et pots inscriure aquí o trucant al 900533175.

La sessió serà el dilluns 22 de febrer de 17 a 19h.

Més informació