Sessions al març, coneix els teus drets laborals

dimecres, 24. febrer 2021 - 16:00

PUNTS DE DEFENSA DELS DRETS LABORALS. Continuen els assessoraments al mes de març

Tens dubtes sobre el compliment dels teus drets laborals al lloc de feina i vols saber com defensar-los? Demana la teva cita i vine a assessorar-te al centre cívic de la Trinitat Vella, al casal de barri Congrés- Indians o a Can Portabella aquest mes de març. Una advocada laboralista t’atendrà en el lloc, dia i hora que escullis.

Els Punts de Defensa dels Drets Laborals són un servei d’assessorament jurídic, presencial o telefònic, en matèria de drets laborals. Estan impulsats per Barcelona Activa en col·laboració amb els Districtes de Ciutat Vella, Nou Barris i Sants-Montjuïc i en diàleg amb entitats socials i organitzacions sindicals.

A desembre de 2020 vam començar a oferir, a diferents equipaments del districte de Sant Andreu, sessions individuals presencials d’assessorament en drets laborals, amb l’objectiu d’apropar aquest recurs al districte de Sant Andreu. Davant de la bona acollida, us informem de les sessions programades pel març:

  • 10 de març de 16 a 20h a Can Portabella, carrer Virgili, 18
  • 15 de març de 16 a 20h al Casal de Barri Congrés- Indians, carrer Manigua 25-35
  • 22 de març de 16 a 20h a Can Portabella, carrer Virgili, 18

Aquest servei és gratuït i obert a qualsevol persona que ho necessiti. Es pot sol·licitar cita trucant al 900 533 175, demanant en quin equipament es vol ser atesa o apuntant-se directament al web.