Sant Martí i Ciutat Vella són els dos únics districtes de la ciutat que disposen de platges.

Al districte de Sant Martí podeu gaudir de cinc platges i la zona de banys del Fòrum, una platja sense sorra completament accessible.

A més, hi trobareu la platja de Llevant, que durant la temporada d'estiu disposa d'una àrea delimitada per a l'accés de ciutadans amb gossos. 

Gaudiu de la platja sense sortir de la ciutat!

 

Platja Nova Icaria

Platja de la Nova Icària

Situada al centre del litoral de la ciutat, té aproximadament 415 metres de llargada i és considerada una de les platges més tranquil·les de Barcelona.

Platja Bogatell

Platja del Bogatell

Té una llargada d’aproximadament 700 metres i hi trobaràs diversos equipaments d’oci, com ara dues taules de ping-pong, un camp de futbol i una àrea de vòlei.

Platja Mar Bella

Platja de la Mar Bella

Situada al llevant del litoral de Barcelona, la seva llargada és de 512 metres i disposa d’un espai dedicat a platja naturista.

Platja de la Nova Mar Bella

Té una llargada aproximada de 420 metres i és fruit de la renovació urbanística que es va dur a terme amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona de l’any 1992.

Platja de Llevant

Platja de Llevant

Situada al costat de la Mar Bella, és la darrera de les platges creades al litoral de Barcelona.

Zona Bany Forum

Zona de banys del Fòrum

És un espai on es poden fer les mateixes activitats que es fan a la platja, com banyar-se o prendre el sol, tot i que no hi trobaràs sorra.