Amb gairebé 2.500 metres, el litoral del districte de Sant Martí té cinc platges: la Nova Icària (a la Vila Olímpica del Poblenou), el Bogatell (al Poblenou), i la Mar Bellala Nova Mar Bella i de Llevant (a Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou). S'hi afegeix la zona de banys del Fòrum (al Besòs i el Maresme), una platja sense sorra completament accessible.

SERVEIS. Disposen de dutxes, lavabos públics, serveis adaptatsguinguetes de restauració per fer del bany una experiència còmode i agradable. A la Mar Bella hi ha una àrea de naturisme, i a l'estiu es disposa una àrea d'accés amb gossos a la platja de Llevant.

ESPORT. Al llarg de tot el recorregut hi ha tot d’instal·lacions, com ara xarxes de vòlei platja, taules de ping-pong, àrees de gimnàstica estàtica, cistelles de bàsquet... a més d'equipaments com l'Skate Parc, el Centre de Vela, el Centre Esportiu de la Mar Bella i el Camp de Futbol del Poblenou - Agapito Fernández.

TRANSPORT PÚBLIC. Són fàcilment accessibles a través de múltiples línies d'autobús i parades de bícing, i en l'àmbit de Diagonal Mar també s'hi pot accedir amb el tramvia i el metro.

Platja Nova Icaria

Platja de la Nova Icària

Situada al centre del litoral de la ciutat, té aproximadament 415 metres de llargada i és una de les platges més tranquil·les de Barcelona.

Platja Bogatell

Platja del Bogatell

Amb gairebé 700 metres, s'hi poden trobar equipaments de lleure com ara dues taules de ping-pong, un camp de futbol i una àrea de vòlei.

Platja Mar Bella

Platja de la Mar Bella

Situada al bell mig del litoral del front marítim de Sant Martí, la seva llargada és de 512 metres i disposa d’un espai dedicat al naturisme.

Platja de la Nova Mar Bella

Té gairebé 420 metres, i és fruit de la renovació urbanística que es va dur a terme amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona de l’any 1992.

Platja de Llevant

Platja de Llevant

Situada al capdavall del passeig Marítim i a tocar del recinte del Fòru, és la darrera de les platges creades al litoral de Barcelona.

Zona Bany Forum

Zona de banys del Fòrum

És un espai on es poden fer les mateixes activitats que es fan a la platja, com banyar-se o prendre el sol, tot i que no hi trobaràs sorra.