La sortida serà al Parc del Fòrum de Barcelona (sortida al Parc dels Auditoris)

Esports. Se celebra la segona edició de la cursa solidària per col·laborar en la lluita contra el càncer.

La segona edició de la cursa Barcelona en Marxa Contra el Càncer se celebrarà el diumenge 2 de desembre. El punt de sortida serà al recinte del Fòrum, al parc dels Auditoris.

La cursa disposarà de tres distàncies, adaptades a tots els corredors: 10 i 5 quilòmetres i una marxa de 2,5 quilòmetres. Després de la cursa, hi haurà una festa familiar amb esmorzar inclòs.

Les inscripcions es tancaran el 29 de novembre. No s’admetran inscripcions el dia de la cursa, llevat que en quedin de disponibles.

Horaris


La "2a Cursa Barcelona en marxa contra el càncer" es celebrarà diumenge 2 de desembre. El punt de sortida serà al Parc dels Fòrum de Barcelona (a la plaça dels Auditoris). Es comptarà amb 3 distàncies: 10 km, 5 km i una marxa de 2,5 quilòmetres.

La cursa és oberta a tothom que s´hi inscrigui prèviament a través dels mitjans establerts, sempre que siguin majors de 18 anys en data 2/12/2018. Els menors d´edat hi podran participar en les categories indicades amb la corresponent autorització del pare/mare/tutor legal.

Les inscripcions es podran fer per internet al web www.aeccenmarxabarcelona.org i presencialment a la seu de la AECC a la Travessera de les Corts,268

Les inscripcions es tancaran el 29 de novembre. No s´admetran inscripcions el dia de la cursa, llevat que en quedin de disponibles.

Els preus de les inscripcions son:
A. Bàsica 2,5K: 8 e.
B. Bàsica 5k: 15 e.
C. Bàsica 10k: 15 e.
D. Dorsal "Jo investigo": 20 e. de donatiu extra a la causa i avantatges

Recollida de dorsals i xips
S´entregaran a la seu de l´Associació Espanyola Contra el Càncer (Travessera de les Corts,268) del 30 de novembre fins a l´1 de desembre en horari de 10 a 20 hores. Per a poder recollir els dorsals, tots els participants hauran de mostrar el comprovant d´inscripció i el DNI. En el cas de fer la recollida per una tercera persona, s´haurà de lliurar una autorització signada i una fotocòpia del DNI.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

El Parc del Fòrum

Adreça:
Pl Fòrum, 1
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Besòs i el Maresme
Codi postal:
08019
Població:
Barcelona