Cinema. El cicle “Claqueta i acció!” amplia l’oferta amb 44 projeccions.

El cicle “Claqueta i acció!” és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb el Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (FICMA) per promoure la cultura de la sostenibilitat entre la ciutadania de Barcelona.

Per segon any consecutiu veurem pel·lícules procedents del fons documental del FICMA en diferents espais de la ciutat i tindrem l’oportunitat de debatre sobre temes ambientals diversos, des dels reptes per a la conservació de la biodiversitat fins a l’impacte dels residus i el problema del malbaratament alimentari.

Aquest any el “Claqueta i acció!” amplia l’oferta amb 44 projeccions, que es podran veure en 34 equipaments repartits pels 10 districtes de la ciutat. Totes les activitats del cicle són gratuïtes. La inauguració del cicle tindrà lloc dijous, 19 de setembre, i la programació de documentals s’allargarà fins al dilluns 16 de desembre.

En la sessió inaugural, que es farà a La Casa Elizalde, s’hi projectarà el documental En la línea del frente: los guardaparques del Parque Nacional de Gorongosa (guanyador del Sol d’Or, màxim guardó del FICMA del 2018) i després hi haurà un còctel.


El cicle Claqueta i Acció! és una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb el Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient (FICMA) per promoure la cultura de la sostenibilitat
entre la ciutadania de Barcelona.

Per segon any consecutiu, veurem pel·lícules procedents del fons documental del FICMA en diferents espais de la ciutat i tindrem l'oportunitat de debatre sobre temàtiques ambientals diverses, des
dels reptes per a la conservació de la biodiversitat fins a l'impacte dels residus i la problemàtica del malbaratament alimentari. També reflexionarem sobre la influència que poden tenir les nostres accions quotidianes i estils de vida i, alhora, podrem conèixer recursos per orientar-nos cap a estils de vida més sostenibles a Barcelona.

Aquest any el Claqueta i Acció! amplia l'oferta amb 44 projeccions que es podran veure a 34 equipaments repartits pels 10 districtes de la ciutat. Totes les activitats del cicle són gratuïtes.

Podeu consulteu el programa en aquest enllaç

Diferents equipaments de la ciutat

Districte:
Barri:
Població:
Barcelona