Espectacles. Àlex Rigola dirigeix Alba Pujol i Pep Cruz en un espectacle de teatre documental.

Josep Pujol, doctor en Economia i catedràtic en Història i Institucions Econòmiques, afronta el seu últim cicle de quimioteràpia i, durant el tractament, reflexiona sobre la vida amb la seva filla, l’actriu i dramaturga Alba Pujol. En aquestes converses, tan properes a la mort, els acompanyen Cioran, Shakespeare, Lacan, Gil de Biedma, els germans Cohen, el Dr. Benito, Eugenio i Peter Handke.

De la transcripció de les converses entre pare i filla neix aquesta peça de teatre documental i vivencial, escrita i dirigida per Àlex Rigola, on la mort deixa pas a la vida a través de reflexions sobre l’individualisme, el neoliberalisme, la família, l’existencialisme, l’amistat, l’amor, la supervivència…

Horaris


Autoria i direcció: Àlex Rigola
Assistència a la dramatúrgia: Dobrin Plamenov, Alba Pujol i Irene Vicente
Repartiment: Pep Cruz i Alba Pujol


La dramaturga i actriu Alba Pujol conversa amb el seu pare, catedràtic d´història econòmica, durant el seu últim cicle de quimioteràpia. La pulsió de la mort ens porta a la vida. Una adaptació de les transcripcions d´aquestes converses en les que Cioran, Shakespeare, Lacan, Gil de Biedma, els germans Cohen, el Dr. Benito, Eugenio i Peter Handke ens acompanyen en el viatge.

Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia

Adreça:
C Pere IV, 228*232
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Poblenou
Codi postal:
08005
Població:
Barcelona