Espectacles. David Bagés i Anna Moliner interpreten ‘Rita’, de Marta Buchaca, a la Sala Beckett.

En Toni i la Júlia són germans. Ell és de tirar pel dret i ella és incapaç de prendre decisions. Quan al Toni el veterinari li aconsella provocar l’eutanàsia a la seva gossa Rita, la seva seguretat personal s’esvaeix. La Júlia, en canvi, té molt clar quina és la decisió que s’ha de prendre. Però quan en Toni planteja el mateix amb relació a la seva mare, les decisions dels germans esclaten a la família.

Rita és una comèdia sobre la família, els germans, el vincle maternofilial i també la dificultat de “deixar anar” aquells que estimem. Planteja què és viure amb dignitat i explora la legitimitat que tenim a l’hora de decidir sobre la mort dels altres.

Aquest espectacle oferirà servei d’acollida d’infants el diumenge 10 de novembre.

Horaris


La mort digna

Mataries algú que estimes?

En Toni i la Júlia són germans. Ell és de tirar pel dret i ella és incapaç de prendre decisions. Quan, al Toni, el veterinari li aconsella eutanasiar la seva gossa Rita, la seva seguretat personal s'esvaeix. La Júlia, en canvi, té molt clar quina és la decisió que s'ha de prendre. Però quan en Toni planteja el mateix amb relació a la seva mare, les decisions dels germans esclaten a la família.

Rita és una comèdia que parla de la família, dels germans, del vincle maternofilial i també de la dificultat de "deixar anar" aquells que estimem. Planteja què és viure amb dignitat i explora la legitimitat que tenim a l'hora de decidir sobre la mort dels altres.

*Aquest espectacle té servei d'acollida d'infants el diumenge 10/11*


Autoria i direcció: Marta Buchaca

Repartiment: David Bagés i Anna Moliner

Escenografia: Sebastià Brosa
Il·luminació: Jordi Berch
Vestuari: Míriam Compte
So: Carles Bernal
Fotografia: David Ruano
Ajudantia de direcció: Jose Pérez
Assistència a la direcció: Ana Bofill
Ajudantia de producció: Anna Vilella
Comunicació: Marc Comes
Publicitat: Chârles
Producció executiva: Fixentia S.L.

Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia

Adreça:
C Pere IV, 228*232
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Poblenou
Codi postal:
08005
Població:
Barcelona