Espectacles. El Grec presenta a la Sala Beckett la història d’una parella que ha d’enfrontar la mort del fill que esperen.

Com moltes altres parelles de la seva edat, la Júlia i en Pau esperen, il·lusionats, l’arribada d’un nadó que fa cinc mesos que s’està gestant. Però hauran de fer front a una realitat terrible: la criatura que parirà la Júlia no pot sobreviure.

El Grec presenta a la Sala Beckett aquesta història de superació, que reflexiona sobre com tots hem d’aprendre en algun moment a plantar cara a les nostres pors. Dirigida per Sergi Belbel, l’obra la signa la dramaturga Clàudia Cedó, autora de Tortugues: La desacceleració de les partícules, premi Butaca al millor text teatral, o de L’home sense veu, propostes estrenades en festivals i sales de petit format.

Una gossa en un descampat està interpretada per Pep Ambròs, Anna Barrachina, Queralt Casasayas, Vicky Luengo, Xavier Ricart i Maria Rodríguez.

Horaris


L'artista resident d'aquesta temporada a la Sala Beckett es pregunta com fem front a l'arribada de la mort quan esperàvem la vida. Una dona jove ha de fer servir tots els recursos de què disposa per tal d'enfrontar-se a la mort d'un fill no nat.

La història de superació d'aquesta parella i la manera com tots hem d'aprendre en algun moment a fer front a les pròpies pors són el centre d'aquesta proposta dramàtica.

Autoria: Clàudia Cedó.
Direcció: Sergi Belbel.
Interpretació: Pep Ambròs, Anna Barrachina, Queralt Casasayas, Vicky Luengo, Xavier Ricart i Maria Rodríguez.

Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia

Adreça:
C Pere IV, 228*232
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Poblenou
Codi postal:
08005
Població:
Barcelona