Infants. El Museu del Disseny estrena un taller familiar en què s’experimenta la tècnica d’estampació a mà.

El Museu del Disseny ha organitzat un nou taller per descobrir en família la col·lecció de moda de l’exposició permanent del museu: “El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015)”.

“Qui no s’espanta, estampa!” consisteix en una visita a l’exposició en la qual es mostraran els teixits d’indianes i els estampats dels vestits. Alhora, els assistents descobriran les tècniques utilitzades per aconseguir aquests patrons decoratius i veuran com aquestes tècniques també s’han aplicat per fer els papers pintats o les guardes de llibres.

Al taller, els participants podran experimentar la tècnica d’estampació a mà, al bac, per decorar una peça de roba. Al final del taller, cada participant es podrà endur la seva peça personalitzada: una bandana de pirata o una roba per empaquetar segons la tradició japonesa.

El taller està adreçat a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys. Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç.

Horaris


Al taller Qui no s'espanta, estampa! us convidem a conèixer la col·lecció de moda de l'exposició permanent del Museu "El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015)". Visitarem l'exposició i ens fixarem en els teixits d'indianes i en els estampats dels vestits. Alhora descobrirem les tècniques utilitzades per aconseguir aquests patrons decoratius i veurem com aquestes tècniques també s'han aplicat per fer els papers pintats o les guardes de llibres.

Al taller podrem experimentar la tècnica d'estampació a mà, al bac, per decorar una roba entre tots els participants. Al final del taller cada participant es podrà endur la seva peça personalitzada: una bandana de pirata o una roba per empaquetar segons la tradició japonesa.

Activitat en grup guiada adreçada a famílies amb nens i/o nenes d'entre 6 i 12 anys.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Museu del Disseny de Barcelona

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona