Cinema. Els amants de l’stop motion no us podeu perdre aquest festival, que tindrà lloc del 28 al 30 de juny a Can Felipa.

Stop Motion Barcelona – Short Film Festival és el primer i únic festival d’Espanya dedicat exclusivament a l’stop-motion. Després de l’èxit de les dues primeres edicions, ara se’n celebra la tercera al Centre Cívic Can Felipa, al Poblenou, del 28 al 30 de juny.

El festival vol ser un punt de trobada de professionals, d’aficionats i de públic de totes les edats. Durant tres dies s’hi podran veure curtmetratges en competició, curts d’estudiants, films de nova autoria txeca a cura del Centre Txec de Madrid i una retrospectiva de curtmetratges del festival convidat d’aquesta edició.

També hi haurà tallers d’animació per a infants i adults, i xerrades amb animadors professionals.

Impulsat per La Academia de Animación, el festival es va crear per donar suport a la indústria estatal de la filmació imatge per imatge i difondre la màgia d’aquesta tècnica. Les entrades es poden comprar de forma anticipada o directament a la taquilla del festival.


Enguany acollirem la tercera edició d´aquest festival com ja vam fer en la segona edició, primer i únic a l´Estat dedicat exclusivament a l´animació Stop Motion, creat i impulsat per La Academia de Animación.

El festival va néixer com una iniciativa privada per a recolzar la indústria estatal de l´animació stop motion i per a difondre la màgia d´aquesta meravellosa tècnica per tot el món. El resultat
de les 2 primeres edicions ha estat espectacular i les entrades s´han exhaurit en poques hores.

Què farem i veurem durant aquests tres dies? Una selecció de curtmetratges en competició, una selecció de curtmetratges d´estudiants, una selecció de nova autoria txeca a cura del
Centre Txec de Madrid, una retrospectiva de curtmetratges del festival convidat d´aquesta edició, tallers per infants i persones adultes, xerrades amb animadors professionals i molt més.

En definitiva, es tracta d´una proposta de festival per a tothom que integra i vol ser punt de trobada entre professionals, aficionats i públic en general de totes les edats

Centre Cívic Can Felipa - Poblenou

Adreça:
C Pallars, 277
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Poblenou
Codi postal:
08005
Població:
Barcelona