Infants. El Museu del Disseny programa una nova edició del taller familiar "Terra líquida".

El Museu del Disseny de Barcelona ha organitzat una nova edició del taller “Terra líquida”, que ha tingut una gran acollida des que es va posar en marxa.

En aquesta edició els participants podran veure la col·lecció de ceràmica de l’exposició permanent del museu, “Extraordinàries! Col·leccions d’arts decoratives i arts d’autor (segle III-XX)”. Durant el taller podran experimentar amb el fang, i també descobriran les diferents tècniques de manipulació de la ceràmica. Cada un dels participants crearà peces úniques a partir d’unes peces emmotllades que se’ls donaran.

Per poder gaudir al màxim d’aquest taller és imprescindible portar roba que es pugui embrutar i una capsa de cartró de la mida d’una capsa de sabates, que servirà per emportar-se a casa la peça que s’hagi creat.

Trobareu més informació en aquest enllaç.

Horaris


A l´exposició 'Extraordinàries. Col·leccions d'arts decoratives i arts d'autor (segles III -XX)' es poden veure peces de ceràmica, un material valuós i insubstituïble en la construcció d´habitatges, des de l´antiguitat i fins avui. Terra, aigua, aire i foc són els quatre elements de la ceràmica. Un material que primer és un líquid espès que es pot emmotllar i permet fer peces repetides i iguals com els maons o bé, fer peces úniques com els amulets que protegien les antigues llars del mediterrani.

En aquest taller us convidem a experimentar amb el gust per la matèria i les tècniques manuals en el qual a partir de peces emmotllades i iguals els participants podran crear la seva peça única i original.

Activitat en grup guiada adreçada a famílies amb nens i/o nenes d'entre 6 i 12 anys.

Cal que porteu roba que es pugui embrutar i una caixa de cartró, de la mida d'una caixa de sabates, per endur-vos la peça.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Museu del Disseny de Barcelona

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona