Sant Martí | Ajuntament de Barcelona

Districte deSant Martí

Pausa

Nou model d’allotjament

Els APROP són allotjaments de construcció ràpida, sostenible i de qualitat que serveixen per fer front a l’expulsió del veïnat dels barris. L’Ajuntament presenta aquest projecte amb una exposició temporal als Jardins d’Elisava, al costat del Disseny Hub Barcelona.

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

La Pionera arriba al Poblenou

Nou espai a l’aire lliure al Poblenou que promou la cooperació entre persones i projectes. Un espai d’oportunitats per a persones emprenedores i nous projectes d’innovació socioeconómica.

Coneixeu les accions del Pla de barris

La Verneda i la Pau i el Besòs i el Maresme són els dos plans de barri que estan en marxa al districte per millorar la situació del territori amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

La Meridiana demana un canvi

La Meridiana està en procés de transformació per convertir-se en un eix cívic. El projecte s'està consensuant entre tots, entitats i veïnat, per tal de resoldre els principals problemes de l’avinguda i convertir-la en una via més humana.

Notícies

Una ciutat de pau, oberta i solidària

17/08/2018 - 13:07 h

Ajuntament. Es commemora un any dels atemptats de Barcelona i Cambrils amb un acte de record i d'homenatge a les víctimes i els familiars.

Més de 150 infants participen als casals d'estiu Baobab

16/08/2018 - 13:59 h

Infància. El projecte, en marxa a la Verneda i la Pau i al Besòs i el Maresme, pretén educar de manera comunitària i cohesionar socialment el territori

S'amplia el llindar d'ingressos per accedir a la targeta rosa

14/08/2018 - 11:32 h

Mobilitat. L'AMB ha modificat l'Ordenança que regula el Sistema de Tarifació Social de Transport per tal que d'assegurar la mobilitat de més persones amb menys recursos econòmics

El carrer del Clot, amb paviment actualitzat

14/08/2018 - 10:00 h

Obres de millora. El tram comprès entre els carrers Coronel Sanfeliu i de les Escoles remodelarà el paviment la setmana del 20 d'agost

Agenda

Festival Mecal Air 2018

Cinema. El cicle de curtmetratges a la fresca es trasllada als jardins d’Elisava i programa sessions de ciència-ficció, de terror o d’animació.

Quan:
Del 06/07/2018 al 31/08/2018
On:
Jardins d'Elisava

“Dissenyes o treballes?”

Exposicions. “Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual. 1980-2003” és la nova exposició del Museu del Disseny.

Quan:
Acte Permanent
On:
Museu del Disseny de Barcelona

Música als Parcs

Música. El cicle gratuït de concerts d’estiu omple de música clàssica i de jazz els jardins i parcs de Barcelona entre el 2 de juny i el 30 d'agost.

Quan:
Del 02/06/2018 al 30/08/2018
On:
Diferents parcs i jardins de la ciutat

Els oceans, com mai s’havien vist

Exposicions. “Oceans, l’últim territori salvatge” arriba al Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Quan:
Del 03/11/2017 al 14/09/2018
On:
Museu de Ciències Naturals de Barcelona - Museu Blau

Us pot interessar

Webs d'interès