Nou cicle de concerts ‘Caliu’ a La Farinera

11/01/2023 - 15:07 h

El músic, Sergi Estella, serà l’encarregat d’inaugurar la nova temporada aquest dissabte 14 de gener a partir de les 20 h.

El Centre Cultural La Farinera del Clot comença l’any estrenant la setena edició del Cicle de Música d’Hivern Caliu. La programació inclou tres concerts de caràcter íntim i acollidor, que convertiran la platea del teatre Jesús Concernau en un cafè teatre on el públic se sentirà com si estigués al sofà de casa seva.

El músic, Sergi Estella, acompanyat d’instruments creats per ell, serà l’encarregat d’engegar el Caliu 2023. Al mes de febrer, l’actuació estarà protagonitzada pel napolità Alessio Arena que transportarà al públic fins a terres italianes a través de les seves cançons. El cicle finalitzarà al març amb la cantautora catalana, Gessamí Boada, que presentarà el seu disc L’art d’estimar.

Les entrades tenen un preu de 6 € i es poden adquirir a través del web de La Farinera.

Cicle de Música d’Hivern Caliu – Programació 2023

Sergi Estella
Dissabte 14 de gener, a les 20 h
Aquest músic multiinstrumentista toca la bateria amb els peus mentre rasca instruments de creació pròpia: una escombra elèctrica o una guitarra feta amb llaunes de cervesa. La seva música està influenciada per estils com el blues, el folk i el rock. Estella ha publicat el 2021 el seu darrer àlbum Blood Like Wine, íntegrament en anglès, influenciat per estils com el dirty blues, el rock i l’americana.

Alessio Arena
Dissabte 4 de febrer, a les 20  h
Nascut a Nàpols el 1984, és escriptor, cantautor, traductor i professor de llengua i literatura espanyoles. Arena proposa una travessia emocional a través de la barreja de cançó italiana i ibèrica. Hi afegeix lletres amb denúncia social i resistència poètica. És autor i intèrpret de quatre discos i també de textos per teatre i per altres cantants.

Gessamí Boada
Dissabte 11 de març, a les 20 h
L’art d’estimar és el nou disc d’aquesta cantautora catalana, un àlbum que neix d’una crisi personal, d’una ruptura de parella i del seu procés de superació. Amb aquest nou treball, fa un pas endavant amb nous temes, noves sonoritats i noves col·laboracions i es reafirma com a una de les veus més potents del panorama musical català.