Segona edició de la Porkada del Clot

12/01/2016 - 10:15 h

El proper cap de setmana, 16 i 17 de gener, els Diables del Clot, les Xarcuteries Bosch i l'Eix Clot organitzen la Porkada del Clot per celebrar la festivitat de Sant Antoni Abat al barri del Clot-Camp de l'Arpa.

El proper cap de setmana, 16 i 17 de gener, els Diables del Clot, les Xarcuteries Bosch i l’Eix Clot organitzen per segon any consecutiu la Porkada del Clot, per celebrar la festivitat de Sant Antoni Abat al barri del Clot-Camp de l’Arpa.

La festa tindrà lloc a l’avinguda Meridiana, entre els carrers de La Corunya i Aragó.

El programa de la Porkada del Clot inclou activitats lúdiques, festives, culturals i comercials pera tots els públics. Òbviament, l’element protagonista serà el porc, i en concret el Pork del Clot, bèstia de foc dels Diables del Clot.

Aquí teniu el detall de la programació:
El dia 16 de gener:
⦁  Porkatapes: de 18:00 a 21:00  es farà un Cercavila del Pork del Clot visitant els diferents bars/restaurants de l’Eix Clot.

El dia 17 de gener a l’Av. Meridiana entre els carrer d’Aragó i Corunya:

⦁  Tallers Infantils de Pork: d’11:00 a 14:00 els més petits podran fer: nassos i orelles de Pork, pintar-se la cara de Pork, fer xapes de Pork, jugar a posar la cua al Pork, etc.
⦁  Mostra de Comerç: de 11:00 a 18:00 diferents comerços de l’Eix Clot i artesans oferiran els seus productes sempre donant el protagonisme a la figura del porc.
⦁  Graella xarcutera: de 11:00 a 18:00 s’oferiran esmorzar, dinar i berenar xarcuter  a preus populars.
⦁  Escenari: De 11:30 a 18:00 tindrem una materclass “cremagreixos” de CEM Bac de Roda, música dels Dj’s de Northem Clot i concert de La Carrau que oferirà interactuacions amb els grups de cultura popular del barri per fer ballar al públic assistent. Correfoc dels Porks de
⦁  Correfoc dels Porks de Catalunya: de 18:00 a 20:00 Cercavila pel barri del Clot-Camp de l’Arpa del Pork del Clot acompanyat de diferents Porks i Bèsties de Foc de les Colles de Diables de diferents punts de Catalunya que donaran el punt final a la Diada de la Porkada.

 

Més informació