Convocada l'Audiència Pública del Districte

25/02/2016 - 14:13 h

El proper dilluns, 29 de febrer, està convocada l'Audiència Pública del districte. La sessió tindrà lloc a partir de les 18h a la sala d'actes de la seu del districte.

El proper dilluns, 29 de febrer, està convocada l’Audiència Pública del districte. La sessió tindrà lloc a partir de les 18h a la sala d’actes de la seu del districte (plaça Valentí Almirall, 1, primera planta).

L’Audiència Pública és un espai obert a tota la ciutadania en què es pot tractar qualsevol tema relatiu al districte. S’utilitza com un sistema de millora contínua en la gestió municipal i com una font important d’informació. És una eina de debat i un mecanisme per a la formulació de propostes que permet a la ciutadania implicar-se en la gestió pública.

El desenvolupament de les audiències públiques facilita el treball en grup de tots els implicats, i millora les relacions entre la ciutadania, els polítics i tècnics municipals, cosa que es tradueix en una resolució positiva dels conflictes i les demandes veïnals. Les convocatòries de les audiències públiques tenen periodicitat bimensual i se celebren en diferents espais i equipaments dels diversos barris que formen el districte.