La convocatòria 2019 de subvencions per a projectes, activitats i serveis, en marxa

23/12/2018 - 18:42 h

Participació. El Districte de Sant Martí organitza una sessió informativa per poder preparar les sol·licituds, el termini de presentació de les quals finalitza al 24 de gener

El Districte de Sant Martí organitza una sessió informativa per poder preparar les sol·licituds, el termini de presentació de les quals finalitza al 24 de gener

Ja es pot consultar al web municipal tota la informació sobre la convocatòria de subvencions (per veure-la, cliqueu l’enllaç anterior) per a la realització de projectes, activitats i serveis de districte i ciutat durant l’any 2019. L’admissió de sol·licituds finalitza el 24 de gener, inclòs.

SESSIÓ INFORMATIVA A SANT MARTÍ
Podeu rebre més informació a la trobada que tindrà lloc
dijous 17 de gener, a les 18 h

a Seu del Districte de Sant Martí (pl. Valentí Almirall, 1 – sala d’actes)

DOCUMENT GUIA
Vegeu les instruccions gràfiques en el document guia
Subvencions 2019 – INFORMACIÓ ALS SOL·LICITANTS
consultable a l’espai ‘Adjunts’

Des del 27 de desembre al web s’hi pot trobar tota la documentació relativa per tal que les entitats puguin preparar els projectes a presentar, com ara els models d’instància, de projecte i els annexos. També s’hi poden trobar 1) les bases sobre les qual es regeix, 2) el llibret amb tota la informació sobre la presentació i la justificació dels projectes, i 3) el calendari amb les diferents sessions informatives que es duen a terme arreu.

COM PRESENTAR LES SOL·LICITUDS
Presentació presencial
Enguany és el darrer any en què es podran presentar en paper; per fer-ho, cal sol·licitar cita prèvia a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC)
Presentació telemàtica
És la via més recomanable (i l’única possible en el futur); per dur-la a terme, cal disposar d’un certificat digital o estar donat d’alta al sistema Mobile ID

______________________________________________________________________

QUÈ ÉS EL CERTIFICAT DIGITAL?

És una certificació electrònica oficial per a persones físiques i per a representants de persones jurídiques que vincula unes dades de verificació de signatura i en confirma la seva identitat electrònicament. Permet garantir la identitat d’un subjecte i la seva representativitat. Hi ha les següents modalitats:

Fàbrica Nacional de Moneda y Timbre (FNMT)
Vàlid per a tràmits amb l’Estat, la Generalitat i l’Ajuntament
– La tramitació del certificat digital FNMT
– Guia sobre el certificat de representació de persona jurídica
– Com sol·licitar el certificat FNMT

IDCat
Vàlid per a tràmits amb la Generalitat i l’Ajuntament
– Vídeo “Sol·licitud de l’IDCat des de casa”
– Com sol·licitar l’IDCat

Mobile ID
Vàlid per a tràmits amb l’Ajuntament de Barcelona
– Com descarregar l’Apli
– Conèixer i fer el tràmit

Per tal de facilitar al màxim la tramitació del certificat a les entitats que encara no el tenen, des de Torre Jussana s’ha obert un especial web on s’hi recopilen els principals recursos sobre el certificat digital, quines opcions hi ha i quins són els passos a seguir per sol·licitar les diferents opcions.