Activitats de dinamització educativa als Patis Escolars Oberts al Barri

28/01/2016 - 15:01 h

Els patis escolars de la ciutat s'obren com a espai d'ús públic per a famílies, infants i adolescents fora d'horari escolar, en cap de setmana i en període de vacances escolar. A més a més, es realitzen activitats gratuïtes de dinamització educativa de tipus esportiu, artístic i en família.

Els patis escolars de la ciutat s’obren com a espai d’ús públic per a famílies, infants i adolescents fora d’horari escolar, en cap de setmana i en període de vacances escolar.

A més a més, als patis escolars oberts es realitzen activitats de dinamització educativa de tipus esportiu, artístic i en família. Aquestes activitats són obertes i gratuïtes al barri.

Les activitats previstes per aquest trimestre al districte de Sant Martí compten amb la col·laboració de l’Associació Artística Crafts i el Club Esportiu Ultimate i les podeu consultar aquí.

Cada pati escolar obert compta amb un servei de monitoratge que obre i tanca el pati escolar dins els horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions i procura establir dinàmiques de relació entre els infants i joves.

La iniciativa municipal Patis Escolars Oberts al Barri compta amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona, de la Fundació Jaume Bofill i de diverses entitats educatives i socials de la ciutat.