Un llibre animat, sons africans i humor a la fresca

12/08/2019 - 12:22 h

cultura i lleure. Una activitat infantil a la Biblioteca Poblenou - Manuel Arranz, un concert solidari a l'IES Besòs Maresme i cinema a l'aire lliure són tres de les propostes destacades de la setmana!

A banda de les activitats permanents als museus, aquests dies hi ha noves propostes d'oci a Sant Martí: un concert solidari amb ritmes africans, cinema a la fresca carregat d'humor i una activitat infantil a la biblioteca que resta oberta al districte durant l'estiu. Consulta'n tot els detalls a l'Agenda de Sant Martí!

Les Biblioteques de Barcelona proposen activitats infantils gratuïtes durant l’agost. Aquest dijous és el torn de la Biblioteca  Poblenou – Manuel Arranz amb “Llibre animat. Els secrets de l’animació”, una proposta a càrrec de Catàrtic, dirigida a infants de 8 a 13 anys.

Dissabte, 17 d’agost, podeu gaudir d’un concert solidari impulsat des de l’entitat de dones senegaleses Ca Kanam en el qual s’hi podran escoltar ritmes tradicionals de kora -l’arpa d’Àfrica de l’oest- amb música pop moderna. Els músics són Jaliba Kuyateh i les Divas de Kumareh Band.

I si voleu riure una estona ho podeu fer amb una nova projecció del festival de curtmetratges a l’aire lliure Mecal Air, concretament als jardins d’Elisava. També trobareu cinema a la fresca a davant l’antic cinema Pere IV en el marc d’Estiu al Barri, organitzat pel Pla de Barris en el Besòs i el Maresme.

D’altra banda, aquest diumenge, com cada primer i tercer diumenge de mes, hi ha noves visites guiades al Cementiri del Poblenou per conèixer la Barcelona del segle XIX a través dels personatges que hi ha enterrats.

Recordem que aquests dies són un bon moment per conèixer alguna de les exposicions permanents del Museu del Disseny així com gaudir del programa d’activitats d’estiu del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @silviadebarcelona: “Passejos en bicicleta per la platja del Bogatell”.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.