Els museus de Sant Martí, oberts per vacances

05/08/2019 - 12:32 h

cultura i lleure. És moment d'aprendre nous coneixements amb les exposicions i tallers culturals. Consulta totes les propostes a l'agenda d'activitats!

El veïnat que estiueja al districte pot fer descobertes culturals amb les exposicions, tallers i activitats que proposen els museus de la ciutat. A més, continuen altres propostes gratuïtes a la fresca, com els tallers de circ d'Estiu al Barri i les sessions de cinema amb el festival Mecal Air. Aquestes i més propostes, a l'Agenda de Sant Martí!

Una de les millors opcions per gaudir de l’estiu a la ciutat, és descobrir els museus. A Sant Martí no tanquen per vacances ni el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, ubicat al Fòrum, ni el Museu del Disseny, a la plaça de les Glòries.

D’una banda, el MCNB compta amb un programa d’activitats d’estiu dirigides a infants i adults que tenen per objectiu promoure la divulgació de la natura a través de metodologies científiques i educatives. Destaquen els tallers: Niu de ciència (per a infants fins als 6 anys), Pangeica Som Natura (per a famílies amb infants a partir de 7 anys) i Natura de Prop (tots els públics, a partir de 7 anys).

De l’altra, aquest mes és un bon moment per conèixer alguna de les exposicions permanents del Museu del Disseny, com per exemple, El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015).

A més, aquesta setmana continuen els tallers de circ a l’aire lliure en el marc d’Estiu al Barri, organitzat pel Pla de Barris en el Besòs i el Maresme. A més, el dimecres 14 d’agost, se celebra el Dia del Pakistan amb una trobada cultural i un sopar comunitari davant l’antic cinema de Pere IV, al c. Alfons el Magnànim.

El festival de curtmetratges a l’aire lliure Mecal Air continua oferint projeccions gratuïtes de diversos gèneres als jardins d’Elisava. Aquest dissabte 10 d’agost, és el torn d’una sessió de Sci-fi.

Per últim, destacar una activitats ben refrescant i diferent que ofereix el Centre Municipal de Vela de Barcelona periòdicament: un passeig en vela per la costa.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @nandubcn: capvespres d’estiu.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.