Activitats d’estiu a l’agenda de Sant Martí

29/07/2019 - 11:56 h

cultura i lleure. El veïnat que estiueja al districte pot gaudir de diverses sessions de cinema a la fresca en el marc del programa Estiu al Barri i del festival Mecal Air.

El veïnat que estiueja al districte pot gaudir de diverses sessions de cinema a la fresca en el marc del programa Estiu al Barri i del festival Mecal Air.

Organitzat pel Pla de Barris en el Besòs i el Maresme, Estiu al Barri ofereix la possibilitat de participar durant l’agost en tallers de circ a l’aire lliure. A més, aquesta setmana organitza una sessió de cinema a la fresca: dimarts 6 d’agost al carrer Alfons el Magnànim, davant l’antic cinema Pere IV.

El festival de curtmetratges a l’aire lliure Mecal Air continua oferint projeccions gratuïtes de diversos gèneres als jardins d’Elisava. Aquest dissabte 3 d’agost, s’organitza una sessió dedicada als Indie Shorts.

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona, ubicat al Fòrum, presenta un programa d’activitats d’estiu dirigides a infants i adults que tenen per objectiu promoure la divulgació de la natura a través de metodologies científiques i educatives. Destaquen els tallers: Niu de ciència (per a infants fins als 6 anys), Pangeica Som Natura (per a famílies amb infants a partir de 7 anys) i Natura de Prop (tots els públics, a partir de 7 anys).

Un altre museu de Sant Martí que no tanca durant l’agost és el Museu del Disseny. D’entre les exposicions permanents que té obertes al públic, aquesta setmana destaquem El millor disseny de l’any. Aquesta mostra està organitzada per Foment de les Arts i del Disseny (FAD) i recull les obres guanyadores i finalistes dels concursos organitzats pel FAD en disciplines com arquitectura, moda o disseny gràfic.

Vols comprovar com la plaça de les Glòries es transforma en un dels grans pulmons verds de la ciutat de Barcelona? Vine aquest dissabte al Mirador de les Glòries, de 10 a 14 h, i puja a la plataforma que està instal·lada davant el Museu del Disseny. La visita és gratuïta i ofereix una visió panoràmica de tot l’àmbit des d’una altura de sis metres.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @catalamaulet: passejos a la fresca per Rogent.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.