Crea, juga i aprèn a les biblioteques aquest agost

13/08/2019 - 12:11 h

Infants. El 22 d'agost a la tarda, la Biblioteca Poblenou – Manuel Arranz ofereix l'activitat "Llibre animat. Els secrets de l’animació”, per a infants de 8 a 13 anys

Biblioteques de Barcelona ofereixen vint activitats repartides entre catorze centres durant l'agost. Concretament, el 22 d'agost a la tarda, la Biblioteca Poblenou – Manuel Arranz ofereix l'activitat infantil "Llibre animat. Els secrets de l’animació".

Com cada any, Biblioteques de Barcelona proposa tallers durant l’agost per fomentar la creativitat i despertar la curiositat dels més petits cap a diverses àrees del coneixement, d’una manera lúdica i participativa.

Les temàtiques són tan variades com: escultures inspirades en Alexander Calder, titelles d’animals amb elements de la natura, realitat augmentada a través d’scrapbooking, taller de booktrailers o joguines òptiques que ens apropen al cinema. Alguns d’ells estan pensats per fer en família.

En total són vint activitats repartides entre catorze biblioteques. Concretament, el dijous 22 d’agost, a les 18 h, la Biblioteca Poblenou – Manuel Arranz ofereix l’activitat “Llibre animat. Els secrets de l’animació”, una proposta a càrrec de Catàrtic, dirigida a infants de 8 a 13 anys.

D’altra banda, amb motiu de la Festa Major de Gràcia, la biblioteca Vila de Gràcia realitzarà una programació específica, La biblioteca va de festa, entre el 19 i el 22 d’agost.

Consulteu la llista completa al següent enllaç: tallers infantils agost 2019. Gaudiu de l’estiu amb les Biblioteques de Barcelona!