Passa un juliol ben entretingut a Sant Martí!

12/07/2018 - 10:42 h

Cultura i lleure. Un taller de flamenc inclusiu, un concert de Música als Parcs i una festa senegalesa són algunes de les propostes més destacades de l'agenda

Un taller de flamenc inclusiu, un concert de Música als Parcs i una festa senegalesa són algunes de les propostes més destacades de l'agenda quinzenal de Sant Martí. Surt al carrer aquest estiu i gaudeix de les moltes activitats que et proposem!

Al juliol, el districte no para la seva activitat. Aprofita aquests dies d’estiu per aprendre, jugar i fer esport i activitats culturals a la fresca.

Les activitats estiuenques d’Estiu al barri al Besòs i el Maresme continuen aquests dies amb la Terrasseta Musical (13 i 20 de juliol) i la Jam Session (27 de juliol) i la Festa senegalesa (14 de juliol).

També continuen les activitats setmanals i esportives de l’Estiu Jove a la Verneda i la Pau, amb el Futbol Sala femení (16 de juliol) i l’Street Futbol (17 i 19 de juliol) així com les activitats més artístiques com el Circ a la plaça (18 de juliol) i la Batuakda Jove (el 13 i el 20 de juliol).

Aquest mes de juliol també es fan tallers TIC sobre ciència i tecnologia a la Biblioteca el Clot-Sant Josep Benet, els batejats com #EstàsON? i tallers per aprendre a reparar i a reutilitzar, a Ca l’Isidret.

I el 20 de juliol arriba un nou concert a l’aire lliure del cicle Música als Parcs, al Parc de Diagonal Mar, juntament amb una visita guiada.

I pels amants del ball hi ha dues propostes destacades: els tallers de flamenc inclusiu al Centre Cívic Besòs i l’espectacle de dansa de ManNera-Dansa, al Casino del Poblenou, per recaptar fons per Proactiva Open Arms.

Per últim, recordar com cada cap de setmana d’estiu, que continua La Pionera i les activitats als patis escolars oberts.

______________________________________________________________
Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí clicant
Agenda de Sant Martí, del 9 al 22 de juliol
______________________________________________________________

La foto de la portada d’aquesta edició de l’agenda és obra de la instagramer @_marlenade_, una imatge titulada “El disseny és arreu, també al Parc del Centre del Poblenou”.

L’agenda d’activitats del districte recull les activitats i els actes socials, culturals i esportius de tots els barris, dia per dia, organitzats per entitats i equipaments del districte a qualsevol espai de qualsevol barri.