Agenda d’activitats: cap de setmana dedicat a l’art plàstic i a l’artesania

29/04/2019 - 13:11 h

cultura i lleure. Les persones amants del folklore andalús tenen fins aquest diumenge 5 de maig per visitar la Fira d’Abril de Catalunya, que se celebra al Parc del Fòrum.

Les persones amants del folklore andalús tenen fins aquest diumenge 5 de maig per visitar la Fira d’Abril de Catalunya, que se celebra al Parc del Fòrum.

L’A-FAD (Associació d’Artistes i Artesans del FAD), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, organitza aquest cap de setmana una nova edició dels Tallers Oberts BCN, unes jornades de portes obertes on artistes plàstics i artesans mostren la seva obra i el seu espai de treball a la ciutadania. A Sant Martí, hi participen diversos professionals del Poblenou i del Camp de l’Arpa del Clot.

També al barri del Poblenou, Poblenou Urban District celebra el Poblenou Open Day, aquest dissabte 4 de maig: art, tallers, concerts i activitats culturals gratuïtes t’esperen al districte cultural i creatiu de Barcelona.

Les persones interessades a visitar la Fira d’Abril de Catalunya tenen fins aquest diumenge per gaudir de les sevillanes, el flamenc i la gastronomia pròpies de la cultura d’Andalusia. Un punt d’informació contra la violència de gènere i unes hores d’atraccions sense música per als infants amb autisme en són les novetats d’aquest any.

Per altra banda, el veïnat de Sant Martí té una nova oportunitat per pujar al mirador de la plaça de les Glòries i contemplar des d’una altra perspectiva la nova àrea verda que ha obert al públic. Dissabte, de 10 a 14 h.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @maximetroq: el Poblenou es vesteix de primavera.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.