Agenda de Sant Martí: Premi Jove de Còmic i Poblenou Open Night

24/11/2021 - 11:59 h

cultura i lleure. Destaquem també les activitats organitzades amb motiu del 25N i dues jornades dedicades a la reutilització i la sostenibilitat.

Destaquem també les activitats organitzades amb motiu del 25N i dues jornades dedicades a la reutilització i la sostenibilitat.

La VI edició del Premi Jove de Còmic Sant Martí arriba a la recta final amb l’acte de lliurament dels guardons. Tindrà lloc dilluns 29 de novembre a la Biblioteca Camp de l’Arpa – Caterina Albert a partir de les 18 h. A més dels premis del jurat, també es lliuraran els premis atorgats pel públic.

La nit de divendres 26 està reservada pel Poblenou Open Night. En aquest esdeveniment, més de 50 espais culturals del Poblenou obren les seves portes durant cinc hores per oferir propostes gratuïtes. També serà una oportunitat per descobrir nous talents de l’escena musical a través del Music Urban Circuit.

L’agenda acull també propostes relacionades amb la sostenibilitat. En el marc de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus, les entitats veïnals Poblenou i Barri Maresme organitzen dues jornades per oferir a la ciutadania alternatives sostenibles a l’actual model de consum. El Mercat de segona mà se celebra dissabte 27 davant de Can Saladrigas, i la 3a edició de la Fira cap al Residu Zero tindrà lloc diumenge 28 a la plaça Diagonal Mar.

D’entre les propostes programades per les entitats i equipaments de Sant Martí amb motiu del 25N, Dia Internacional per l’eliminació de la violència vers les dones, aquesta setmana destaca la funció de teatre Playback del Festival Dona Crea – Crea Mujer II, dijous 2 de desembre al Centre Cívic Besòs. Divendres 26 se celebren tres activitats: el concert – exposició Juntes i Visibles al BiciHub, un tastet d’autocures per a dones al Casal de Barri Besòs i la projecció del documental Por ser mujer al Casal de Barri Vila Olímpica – Can Gili Nou.

En l’àmbit institucional, dijous 2 se celebra l’últim Consell de Districte de l’any, per videoconferència. La ciutadania pot participar-hi formulant telemàticament preguntes sobre diversos punts de l’ordre del dia fins dimecres 1 a les 17.30 h.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @rosa_mane: vistes des de la Torre de les Aigües del Besòs.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.