Programa d'ajuda al veïnat del Besòs i el Maresme per trobar feina

28/07/2020 - 12:29 h

Ocupació. Els punts d’orientació i assessorament laboral Treball als Barris de Barcelona Activa són recursos d’atenció personalitzada dirigits a veïnes i veïns d’alguns barris de Barcelona que estan en situació de recerca de feina

Els punts d’orientació i assessorament laboral Treball als Barris de Barcelona Activa són recursos d’atenció personalitzada dirigits a veïnes i veïns d’alguns barris de Barcelona que estan en situació de recerca de feina

Els punts d’orientació i assessorament laboral Treball als Barris són recursos d’atenció personalitzada dirigits a veïnes i veïns d’alguns barris de la ciutat que estan en situació de recerca de feina. A més d’oferir orientació personalitzada, l’equip d’inserció també està en contacte amb empreses i alerta dels sectors que generen més oportunitats.

Per accedir al programa Treball als Barris, has de residir al Besòs i el Maresme i estar donat d’alta com a demandant d’ocupació al SOC (Servei Públic d’Ocupació).

El personal d’inserció sociolaboral ofereix atenció telefònica i telemàtica. Si vols informació sobre el programa, pots trucar, enviar un missatge o escriure un correu electrònic:

  • Telèfons: 667 180 663 / 93 401 96 14
  • E-mail: treballalsbarris@barcelonactiva.cat

Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 15 h (amb cita prèvia).

Què ofereix Treball als barris?

  • Informació sobre recursos i serveis ocupacionals.
  • Assessorament i orientació laboral.
  • Formació i pràctiques no laborals en empreses.
  • Accés a ofertes laborals.

Per participar en Treball als Barris, emplena el següent formulari i l’equip d’inserció sociolaboral es posarà en contacte amb tu:

Formulari d’inscripció

Si busques feina però ets d’un altre barri, des de Barcelona Activa hem habilitat un call center on t’atendrem i et derivarem als recursos i entitats que et puguin ajudar. Truca al 900 533 175 (de 9 a 18 h, de dilluns a divendres).